Watersportvereniging De Kil

Patricia onze nieuwe havenmeester

Geplaatst op 01-09-2022  -  Categorie: Algemeen

Patricia van der Wal wordt de nieuwe havenmeester bij WSV De Kil. Gesteund door haar man Huub. 

Patricia is erg enthousiast en zit vol plannen. Buiten het beheren van de haven trekt het runnen van de  De Ark haar aan. Zij beseft dat het een baan wordt met hollen en stilstaan. De Ark wordt hun stek. Patricia heeft veel ervaring. Momenteel werkt zij in de thuiszorg. Daarvoor werkte zij in de catering, was assistent bestuurslid voedselbank en werkte in de salarisadministratie. 

patricia-2-verder-ingezoomd

 

Ook Huub heeft er veel zin in. Hij gaat het technische deel doen en het contact met leden, huurders en passanten trekt hem aan.  Hij heeft na 10 jaar op de binnenvaart te hebben gewerkt de overstap gemaakt in de metaal, en na verscheidene functies in de scheeps en offshorebouw, nu momenteel werkzaam bij IHC als cnc autogeen brander. 

huub-van-der-wal-ingezoomd

Huub en Patricia hebben een dochter en een zoon en beiden hebben een dochter.  De oudste kleindochter van 15 staat al te popelen om te helpen in de weekends/vakanties.   

Samen hebben zij als hobby de watersport, en hebben een prachtig onderhouden sloep.  Beiden worden ingewerkt door Jan Jonkers.  De officiële start is 01-01-2023.