besloten deel leden

Watersportvereniging De Kil

Zoeken

De Ark weer open

29 juni 2020  -  Algemeen
op 1 juli 17 uur gaat de Ark weer open. Reserveren is gewenst 06-51889090. houdt u aan de corona-regels.

aantal kaarten uit de 1800 serie dreigt te verdwijnen

25 juni 2020  -  Algemeen
De Dienst der Hydrografie gaat bezuinigen. Ze overweegt onder andere om een aantal kaarten uit de 1800 serie niet langer uit te brengen. Het Watersportverbond heeft hierover een brief naar de Dienst der Hydrografie gestuurd. Wij zijn van mening dat de papieren kaarten onmisbaar zijn als back up en dat er geen volwaardig alternatief voor is. We gaan hierover in gesprek met de Dienst der Hydrogra...

Ligplaatshouderpas

13 juni 2020  -  Algemeen
Watersportvereniging De Kil heeft een nieuwe layout van de ledenpas.  U heeft hieromtrent een mail ontvangen. U kunt dit nalezen op de website.  Met ingebruikname van de nieuwe pas zijn de oude nog in omloop zijnde passen niet meer geldig.  

Toiletten en Douches weer open

10 juni 2020  -  Algemeen
Per 15 juni zijn de toiletten en douches in De Ark weer open.  Wel moet iedereen 1,5 meter afstand houden.  Het leven wordt vorzichtig normaler.

corona richtlijn aanpassingen

03 juni 2020  -  Algemeen
Aanpassingen corona maatregelen De Kil.  De grens van maximaal 50 personen in de haven is  losgelaten en vervangen voor het advies "vermijd drukte en houd 1,5 meter afstand".   Wel blijft de regel je te melden bij in- en uitvaren, maar alleen indien je één of meerdere nachten wegblijft.