besloten deel leden

Watersportvereniging De Kil

Zoeken

onderhoudsgroep weer hard aan het werk

27 oktober 2021  -  Algemeen
De onderhoudsgroep is aan het snoeien in de haven. De parkeerplaats ligt vol takken.  Deze gaan door de hakselaar als we klaar zijn. Er is voldoende parkeerplaats over.  

Predator tour gast bij De Kil

07 oktober 2021  -  Algemeen
De European Predator Fish Competition kortweg de Predator tour wordt dit jaar 2021 gehouden van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 oktober. Maar liefst 120 vissersbootjes zijn te gast in onze haven De Kil en bij het Resort EuroParcs.  De eerste boten komen maandag 11 oktober binnen.  Er zijn genoeg plekjes in de haven om deze een ligplaats te geven, Soms met meerdere in een box.  Jan Jonkers h...

Haringvlietbrug iets vaker open

02 oktober 2021  -  Algemeen
Haringvlietbrug. De eenmalige wekelijkse opening op vrijdag om 12.00 uur wordt als zeer onvoldoende beschouwd.  De vervanging van de klep, de structurele oplossing van het probleem, staat nu gepland voor 2023. Het Watersportverbond vindt dit een buiten proportioneel lang tijdsbestek. Tussentijdse openingen: De diverse overleggen die het Watersportverbond afgelopen maanden met Rijkswatersta...

Vanaf 5 oktober is de Rijksstraatweg voor doorgaand verkeer afgesloten

28 september 2021  -  Algemeen
http://www.westelijkedordtseoever .nl/bereikbaar Vanaf vijf oktober is de Rijksstraatweg voor doorgaand verkeer afgesloten. U kunt onze haven dan bereiken via de nieuwe Aquamarijnweg of via de nieuwe op- en afrit A16 bij de nieuwe rotonde.   

Coronatoegangsbewijs nu ook voor De Ark

25 september 2021  -  Algemeen
Vanaf vandaag 25 september heeft u ook voor De Ark een coronatoegangsbewijs met QR code nodig. Dit geldt uitsluitend wanneer u binnen iets gaat drinken of eten.  De pas mag op uw telefoon of uitgeprint getoond worden. U heeft allen hieromtrent een mail ontvangen.