Grote snoei actie wsv de Kil

Geplaatst op 29-12-2018  -  Categorie: Algemeen

Grote snoei actie wsv de Kil

Zoals jullie waarschijnlijk weten heeft Thorwald Geuze aangeboden om zijn expertise op het gebied van bosbouw en de daarbij behorende kennis over het (veilig!) werken met motorzagen en hun onderhoud, beschikbaar te stellen bij het waar nodig snoeien van de bomen langs de dijk van onze haven.

Vandaag hebben Thorwald, Jan en ik de situatie ter plaatse opgenomen en hoewel we tegenwoordig bij het snoeien hulp hebben van bevers, blijft er toch zeker voor twee dagen werk over.
Thorwald wil dat werk graag met een aantal assistenten op een tweetal zaterdagen nog in de winter verrichten, dus nog voor de jaarlijkse schoonmaakdag.
Omdat we bij regen of sneeuw niet kunnen werken stellen we voorlopig voor zaterdag 9 maart. Afhankelijk van het weer beslissen we twee tot drie dagen van te voren of er gewerkt wordt.
Willen jullie s.v.p.bij Ludo Raeds opgeven of je zou kunnen helpen?
Erik Verwaal