De jaarlijkse ledenvergadering van WSV De Kil is begonnen, zie onze website

Geplaatst op 31-03-2021  -  Categorie: Algemeen

Het bestuur van WSV De Kil nodigt u graag uit deel te nemen aan de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering 2021 van WSV De Kil. Helaas is deze gelijk 2020 weer digitaal. Wij beseffen dat dit onpersoonlijk en kwalitatief minder is, maar het kan niet anders. Houd rekening met zeker een half uur lees- en reageertijd. Op de website is een pagina ingericht als ledenvergadering.  Dit jaar alles op één pagina. Gelijk voor leden en huurders. Alleen leden hebben toegang tot de stemmogelijkheid.

Tijdplanning:

• 29 maart  JALV stukken toegankelijk op website.
  • 29 maart tot 11 april  mogelijkheid tot reacties van leden/huurders.
  • 12-16 april bestuur reageert op de reacties en past voorstellen zo nodig aan.
  • 17-24 april stemmogelijkheid voor leden toegankelijk.
  • uiterlijk 30 april bekendmaking uitslag stemming op de website.

Wij hopen op een grote deelname van u als lid of huurder. Dit is een kans uw mening kenbaar te maken.

De ledenvergadering is zichtbaar op de website van WSV De Kil en via deze snelkoppeling: https://www.wsvdekil.nl/jalv-de-kil

Bij vragen of onduidelijkheden graag uw reactie via ofni.[antispam].@wsvdekil.nl