Watersportvereniging De Kil

Afbeeldingen zijn zichtbaar, indien u ingelogd bent.

img-4298-002

40-jarig jubileumfeest op 8 februari 2020.  Het was een groot succes. Aan boord bij de Zilvermeeuw werden we ontvangen door enthousiaste leden van de activiteitencommissie. Al gauw zaten we aan de koffie of thee met gebak. De Zilvermeeuw bracht ons naar het schip de ss Rotterdam. Onderweg gingen we om drie uur al over op de borrel. Om vijf uur kwamen we aan in Rotterdam. Hier kregen we een rondleiding op de ss Rotterdam in zeven groepen van 20. Wat een drukte op dat schip, maar leuk om zo'n cruiseschip van 60 jaar oud te zien met de originele inrichting van de jaren 60. Aan boord van de Zilvermeeuw werden we heerlijk verwend en werd er vooral veel gekletst. Ad Maat, onze voorzitter, hield een leuke toespraak en keek terug op 40 jaar van het bestaan van onze vereniging. Op de terugreis kregen we een maaltijd in de vorm van een lopend buffet aangeboden met een zeer uitgebreide keuze aan nagerechten.  Alles perfect georganiseerd en heerlijk. De meeste foto's werden verzorgd door Jan Le Clercq. 

Jan Le Clercq maakte prachtige foto's.

U kunt ze downloaden.  De deelnemers ontvangen hiervoor een mail.

Hieronder staan een aantal foto's. Deze zijn alleen zichtbaar indien u ingelogd bent.  

 

 

Nieuwjaarsborrel 2020.

We werden ontvangen door de activiteitencommissie in persoon van Marja Kramer met een lekker drankje. Onze voorzitter Ad Maat wenste iedereen namens het bestuur het beste toe voor het komende jaar. Hij keek terug op het afgelopen jaar, keek uit naar het nieuwe jaar en bracht een toost uit op 2020. Het bestuur trakteerde iedereen op heerlijke warme versnaperingen en drankjes naar eigen keuze.  Dit werd weer goed en vriendelijk verzorgd door Irene en Jan.

Het was een gezellige borrel. Een weerzien voor veel bekenden. Er werd druk gekletst. Gelukkig was de muziek in het begin van de borrel heel bescheiden, zodat je heerlijk kon praten.  Later werd het rustiger en ging de muziek iets harder. Het was kortom een gezellige bijeenkomst. 

nieuwjaarsreceptie-2020d

Spaanse avond 2019

Spaanse avond 23 november 2019.  De activiteiten commissie organiseerde een gezellige avond. We werden ontvangen met een glaasje Sangria door Marleen. Het aantal deelnemers was ideaal. Het waren er tweeenveertig. Een prima aantal om met veel deelnemers contact te leggen.  Er was sfeervolle spaanse live music. Het lopend buffet was door Jan Jonkers en zijn broer met zorg samengesteld. Een gevariëerd voorgerecht en een heerlijke paëlla.  Het dit voorjaar aangeschafte nieuwe meubilair maakt een gezellige inrichting.  Bedankt Irene en Jan. 

Barbecue avond 21 september 2019

 

De Barbecue avond werd bezocht door 62 leden en huurders.

Het was een gezellige avond.

Op de foto de activiteitencommissie.

Nieuwjaarsreceptie 2019

Vijf januari 2019 werd de nieuwjaarsreceptie van Watersportvereniging De Kil gehouden in De Ark druk bezocht.

Het was een drukke en gezellige receptie. De voorzitter Ad Maat hield een toespraak. Hij vermeldde de laatste bestuurswisselingen en wenste iedereen een prachtig vaarjaar.

Wie schrijft een stukje over een van onze activiteiten ?