28-09-2020
03:17:

Watersportvereniging De Kil                         28 september 2020

WSV De Kil heeft alle activiteiten tot nader bericht geannuleerd. Clubhuis en restaurant De Ark is gelukkig vanaf 1 juli weer open Corona maatregelen: Houd 1,5 meter afstand. Was je handen vaak. Passanten zijn vanaf 13 mei weer van harte welkom. Meld in-en uitvaren bij de havenmeester per WhatsApp. Vanaf maandag 15 juni zijn de toiletten en douches weer open.

Jachthaven De Kil is prachtig gelegen op een kruispunt van grote vaarwegen en is een mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan het nationaal park De Biesbosch met uw schip. Voor zeilers een stop op de staande mast route.  Onze haven is vrij ver van de bewoonde wereld. Maar het is een gezellige haven met actieve leden en een ideale tussenstop voor passanten van groot tot klein (tot 19 meter). Daarbij hebben we een mooi groot clubhuis waar u terecht kan voor een hapje en een drankje en desgewenst een heerlijke lunch of diner van havenmeester Jan. Onze haven heeft een prachtig, altijd boeiend uitzicht over de Dortsche Kil en het Hollandsch Diep. U kunt gebruik maken van het winkeltje (in de zomer), de speeltuin en het zwembad van het naast gelegen EuroParcs Resort De Biesbosch.

Leden moeten inloggen om besloten delen te kunnen zien.

Haven
knop-haven

Activiteiten in onze haven:

Jaarlijkse schoonmaak dag van april 2020 is uitgesteld tot nader order ivm de Corona-crisis.

zie onze activiteiten agenda voor verdere info

Algemene Leden Vergadering
knop-ledenvergadering

Ledenvergadering mei 2020

Uitslag stemming en overzicht besluiten

Restaurant / cafetaria

De Ark is behalve ons clubhuis ook cafe/restaurant waar u heerlijk kan drinken en eten.

De Ark gaat 1 juli weer open. Reserveren is gewenst. tel: 06-51889090

Onderhoud van de haven

Het onderhoud van onze haven wordt door leden gedaan.

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Milieu

Wij proberen het milieu te sparen.  Gebruik afvalstation bij jachthaven Strijen-sas.

App WSV De Kil.

Watersportvereniging De Kil biedt een kleine app aan op uw smartphone of tablet.

Klik op Cappie voor uitleg

Vaarwater om ons heen

De Kil en het Hollandsch Diep zijn druk bevaren wateren.  Veel beroepsvaart en zeeschepen passeren onze haven

Geschiedenis van jachthaven de Kil
knop-veerboot-willemsdorp

Geschiedenis van jachthaven De Kil

Willemsdorp en jachthaven de Kil hebben een lange geschiedenis. Dankzij de strategische ligging bij de Moerdijkbruggen en het oude veer van Willemsdorp naar Moerdijk.

Zwaar bewolkt en 14° C met windkracht 2

07:36 19:23

Links en Tips

Leuke en nuttige links

Streetview

Via deze link ziet u prachtige streetview

beelden van onze haven.

U kunt 360º  in het rond kijken.

Drone beelden van Jachthaven De Kil

Watersportvereniging De Kil is een vereniging met 296 ligplaatsen. De vereniging beschikt over een clubhuis De Ark en daarmee over alle faciliteiten zoals een restaurant/cafetaria met een groot (overdekt) buitenterras, toiletten en douches. Wifi in het clubhuis. Onze haven is afgesloten door middel van een toegangshek en onze havenmeester is dag en nacht aanwezig om te waken over uw eigendom.

--------------

bezoekadres: Rijksstraatweg 355  3316EG Dordrecht,

Postbus 915 ,  3300AX  Dordrecht

E-mail: ofni.[antispam].@wsvdekil.nl     Marifoonkanaal: 31,       telefoon: 0651889090,