Lustrumfeest

Geplaatst op 09-02-2020  -  Categorie: Algemeen

40-jarig jubileumfeest op 8 februari 2020.  Het was een groot succes. Aan boord bij de Zilvermeeuw werden we ontvangen door enthousiaste leden van de activiteitencommissie. Al gauw zaten we aan de koffie of thee met gebak. De Zilvermeeuw bracht ons naar het schip de ss Rotterdam. Onderweg gingen we om drie uur al over op de borrel. Om vijf uur kwamen we aan in Rotterdam. Hier kregen we een rondleiding op de ss Rotterdam in zeven groepen van 20. Wat een drukte op dat schip, maar leuk om zo'n cruiseschip van 60 jaar oud te zien met de originele inrichting van de jaren 60. Aan boord van de Zilvermeeuw werden we heerlijk verwend en werd er vooral veel gekletst. Ad Maat, onze voorzitter, hield een leuke toespraak en keek terug op 40 jaar van het bestaan van onze vereniging. Op de terugreis kregen we een maaltijd in de vorm van een lopend buffet aangeboden met een zeer uitgebreidde keuze aan nagerechten.  Alles perfect georganiseerd en heerlijk.  Uitgebreidere reeks foto's komt nog.