corona nieuws 11 mei

Geplaatst op 12-05-2020  -  Categorie: Algemeen

De corona regels worden over het algemeen goed nageleefd in onze haven. Afgelopen zaterdag stond de parkeerplaats overvol, maar 2/3 van de bezoekers vaart uit met de boot. Zo blijft de drukte in de haven beperkt. Van de in- en uitvaarders meldt ook netjes ongeveer 2/3 zich via de WhatsApp bij de havenmeester.

Wij houden goed bij welke vrijheid we krijgen van de Veiligheidsregio Zuid Holland Zuid en houden u op de hoogte zo gauw als wij meer mogen. Zoals het er nu uitziet mag helaas De Ark voorlopig niet open. De Ark wordt gezien als clublokaal. Niet als  restaurant/terras en valt daarom onder andere regels.

Er zijn leden die de haven mijden uit angst besmet te worden. Heb respect voor hen door de regels goed na te leven.

1. Bezoek alleen uw eigen schip. 1,5 meter afstand houden lukt niet met meerderen op één boot.
  2. Houd de steiger vrij voor anderen. Praat met elkaar op de dijk en loop door op de steiger.
  3. Meldt u bij de havenmeester via de WhatsApp bij in- en uitvaren van de haven.

De vereniging is van ons allen en samen zorgen wij voor een fijne veilige plek.