Corona maatregelen De Kil

Geplaatst op 26-03-2020  -  Categorie: Algemeen

Watersportvereniging De Kil en de corona pandemie.

WSV De Kil heeft vergaande beslissingen genomen ten einde het risico op overdracht van het corona virus te minimaliseren.  zie

Corona nieuws De Kil

De overheid stelt het bestuur van de vereniging verantwoordelijk voor het handhaven van maatregelen op het terrein van wsv De Kil tegen verspreiding van het corona-virus. Onder ander groepsvorming van maximaal drie personen moet gehandhaafd worden.  Indien het bestuur hier niet aan kan voldoen dient de jachthaven op last van de waterpolitie op slot te gaan en mag niemand het terrein betreden.

Dit laatste moeten wij proberen te vermijden. Dus wij moeten ons allen goed aan de regels houden.  Dit alles ten einde het corona-virus te bedwingen met name met het oog op onze vaak wat oudere mede havengebruikers en ook om onze hobby te kunnen blijven uitoefenen.

Regel overheid: Personen uit één huishouden mogen buiten samen zijn met meer dan drie personen. Personen niet uit één huishouden mogen in een groep van maximaal 3 personen samen zijn en met een onderlinge afstand van 1,5 meter.  Personen met verkoudheid en/of hoest en/of koorts moeten thuis blijven en hebben dus geen toegang tot onze haven.

Bestuur wsv De Kil.

Corona regels overheid