Barbecue 18 september 2021

Geplaatst op 28-07-2021  -  Categorie: Algemeen

De activiteitencommissie nodigt u graag uit deel te nemen aan de jaarlijkse barbecue op zaterdag 18 september 2021. Zie hier de uitnodiging.

Het corona probleem leek even minder, maar zit ons nu toch weer dwars. Toch hopen wij dat de overheidsregels om corona in de hand te houden weer wat versoepelen en dat het mogelijk is om veilig bij elkaar te komen.    Natuurlijk laten wij het via de mail en website direct weten als onze plannen aangepast moeten worden.

U kunt zich zelf aanmelden op de website, in het menu onder activiteiten of via de email ofni.[antispam].@wsvdekil.nl.  Leden, huurders, partners en eventueel kinderen moeten zich alle aanmelden, zodat wij weten hoeveel geïnteresseerden er zijn.  Maandag 6 september sluit de aanmeldperiode.

De kosten bedragen  €18,50 voor volwassenen en €11,00 voor kinderen tot 12 jaar te voldoen bij aankomst.

Bij vragen of onduidelijkheden graag uw reactie via ofni.[antispam].@wsvdekil.nl