40 jarig jubileum van wsv De Kil

Geplaatst op 22-04-2019  -  Categorie: Algemeen

Lustrumfeest 40-jarig bestaan van vereniging De Kil. Op 13 december 2019 bestaat de vereniging 40 jaar. Een lustrum dus!  Dit jubileum zal niet onopgemerkt voorbijgaan en daarom is de Evenementencommissie druk bezig om een leuk programma voor de vereniging te organiseren. De datum voor het Lustrumfeest is vastgesteld op 8 februari 2020.

Het volgende staat op het programma: In het begin van de middag van 8 februari schepen we in om 13,45 en vertrek om 14 uur vanaf de steiger van de KNRM op een partyboot van de Zilvermeeuw. We varen vervolgens naar de ssRotterdam waar een rondleiding georganiseerd is. Op onze reis naar Rotterdam zal de inwendige mens niet vergeten worden en zal er koffie/thee, gebak, drankjes en een knabbeltje aanwezig zijn.

Na het bezoek aan de ssRotterdam vervoegen we ons weer op de partyboot. De vertrektijd uit Rotterdam is om 18,30 uur en de boot zal rond 21,30 uur zijn reis in de Kil beëindigen.

Tijdens deze terugreis zal er een warm en koud buffet geserveerd worden met als afsluiting een dessertbuffet.

Om te inventariseren hoeveel leden er mee zullen gaan, zal er in september naar iedereen een mail verstuurd worden. In deze mail staan de details voor deze reis en hoe er aangemeld kan worden.

Inschrijven via de website of mail ofni.[antispam].@wsvdekil.nl is mogelijk tot uiterlijk 31 oktober 2019. Voor dit evenement zal van iedereen een bijdrage van 10 euro per persoon gevraagd worden. Dit moet uiterlijk op 30 november 2019 overgemaakt worden op bankrekening NL75ABNA0419233210.

Inschrijven kan alleen voor leden en huurders en hun partner. Gezien het beperkte aantal plaatsen kunnen overige introducés zich niet inschrijven.

Tot ziens op de evenementen.