23-09-2019
21:40:

Watersportvereniging De Kil                         23 september 2019

Jachthaven De Kil is prachtig gelegen op een kruispunt van grote vaarwegen en is een mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan het nationaal park De Biesbosch met uw schip. Voor zeilers een stop op de staande mast route.  Onze haven is vrij ver van de bewoonde wereld. Maar het is een gezellige haven met actieve leden en een ideale tussenstop voor passanten van groot tot klein (tot 19 meter). Daarbij hebben we een mooi groot clubhuis waar u terecht kan voor een hapje en een drankje en desgewenst een heerlijke lunch of diner van havenmeester Jan. Onze haven heeft een prachtig, altijd boeiend uitzicht over de Dortsche Kil en het Hollandsch Diep. U kunt gebruik maken van het winkeltje (in de zomer), de speeltuin en het zwembad van het naast gelegen EuroParcs Resort De Biesbosch.

Leden moeten inloggen om besloten delen te kunnen zien.

Activiteiten in onze haven

Barbeque avond.  Zaterdag 21 september

Spaanse avond.  zaterdag 16 november

Lustrumfeest.. zaterdag 8 februari 2020

Ledenvergadering

Onze Algemene Jaarlijkse Ledenvergadering was op 12 april 2019.    Voor notulen en vergaderstukken moet u ingelogd zijn.

Restaurant / cafetaria

De Ark is behalve ons clubhuis ook cafe/restaurant waar u heerlijk kan drinken en eten .

Dagen tot 40 jarig lustrum feest

De tijd  telt af tot het feest op 8 februari 2020

Onderhoud van de haven

Het onderhoud van onze haven wordt door leden gedaan.

Vaarwater om ons heen

De Kil en het Hollandsch Diep zijn druk bevaren wateren.  Veel beroepsvaart en zeeschepen passeren onze haven

Zwaar bewolkt en 14° C met windkracht 2

Milieu

Wij proberen het milieu te sparen.  Gebruik afvalstation bij jachthaven Strijen-sas.

Geschiedenis van jachthaven De Kil

Willemsdorp en jachthaven de Kil hebben een lange geschiedenis. Dankzij de strategische ligging bij de Moerdijkbruggen en het oude veer van Willemsdorp naar Moerdijk.

Links en Tips

Leuke en nuttige links

Streetview

Via deze link ziet u prachtige streetview

beelden van onze haven.

U kunt 360º  in het rond kijken.

Watersportvereniging De Kil is een vereniging met 296 ligplaatsen. De vereniging beschikt over een clubhuis De Ark en daarmee over alle faciliteiten zoals een restaurant/cafetaria met een groot (overdekt) buitenterras, toiletten en douches. Wifi in het clubhuis. Onze haven is afgesloten door middel van een toegangshek en onze havenmeester is dag en nacht aanwezig om te waken over uw eigendom.

Drone beelden van Jachthaven De Kil

Bericht toevoegen
(dit veld is alleen zichtbaar voor beheerders)

Beveiligings code Beveiligings code